Remote Graphic Designer

By Noor Asyikin

Co-Founder of Bynoorwa.com & Remote Graphic Designer from Kuala Lumpur, Malaysia.

Co-Founder of Bynoorwa.com & Remote Graphic Designer from Kuala Lumpur, Malaysia.

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that Remote Graphic Designer will receive your email address.

7

issues

#7・

A Pandemic Story & Remote Work was REAL!!! - Issue #7

Pada 2022, Semua negeri sudah boleh merentas negeri, boleh bermula bekerja dan malaysia getting better, cuma ketika itu sempadan negara masih tidak dibuka lagi.Pada bulan Mac, kami cadang bertunang dan taaruf melalui video call melalui facetime. Perasaan berd…

 
#6・

Pengalaman Volunteer Covid -19 PPV - Issue #6

Firsty, bila apply Ekin akan fikir risiko join volunteer and penerimaan keluarga. Bila dapat join volunteer, orang yang pertama Ekin akan inform adalah abang Ekin because i stay with my brother's family. Sukar untuk abang nak lepaskan. Alhamdulillah, dengan k…

 
#5・

Design & Bake - Roti Hotdog Petronas - Issue #5

Ekin: “Hai cik boleh bertanya, macam mana nak masukkan produk saya ye disini’?Staff Petronas "Produk apa ye”?Ekin: “Perlu ada apa-apa salinan ke untuk masuk produk saya”?Staff Petronas: “Cik perlu isi borang dan salinan IC serta bawa sampel produk”?Ekin: Teri…

 
#4・

Design & Bake: Ramadan Mubarak - Issue #4

Sekarang platform sosial media banyak bantu ekin untuk promote Popia Snack dan Roti-Hotdog. Disitu, Ekin banyak berkomunikasi dengan kawan-kawan yang comment, share, like dan support ekin. Ekin sangat berterima kasih, semoga Allah balas kebaikanmu, Aameen.

 
#3・

Design & Bake: Roti-Hotdog - Issue #3

Starting buat roti hanya untuk makan dirumah time petang-petang, banyak jenis roti seperti roti manis, roti berinti kelapa, kacang dan hotdog. Tidak terlintas dalam otak untuk menjual roti, buat roti sekadar untuk makan-makan dirumah. Dari 1 video yang diraka…

 
#2・

Design & Bake: Popia Snack - Issue #2

Firstly, Popia Snack adalah makanan kudap-kudap, banyak kudap-kudap lain di luar sana dah berjaya, Ekin nak cuba untuk Popia Snack. Selalu time yang best makan kudap-kudap ni, bila korang tengok TV, main game, bila korang buat kerja dan bila korang teringin n…

 
#1・

Design & Bake newsletter launch - Issue #1

Ekin menggunakan web twitter x revue newsletter yang percuma untuk mengemaskini newsletter dan berkongsi kepada email subscribers & followers Ekin di twitter. Ekin mencari peluang untuk mempelajari, membantu, membina hubungan dengan pelanggan melalui komu…