Design & Bake

By Noor Asyikin

Graphic Designer from Kuala Lumpur, Malaysia & Home-Based Baker selling Roti-Sosej & Bun Manis.

Graphic Designer from Kuala Lumpur, Malaysia & Home-Based Baker selling Roti-Sosej & Bun Manis.

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that Design & Bake will receive your email address.

6

issues

#6・

Design & Bake - Pengalaman Volunteer Covid -19 PPV - Issue #6

Firsty, bila apply Ekin akan fikir risiko join volunteer and penerimaan keluarga. Bila dapat join volunteer, orang yang pertama Ekin akan inform adalah abang Ekin because i stay with my brother's family. Sukar untuk abang nak lepaskan. Alhamdulillah, dengan k…

 
#5・

Design & Bake - Roti Hotdog Petronas - Issue #5

Ekin: “Hai cik boleh bertanya, macam mana nak masukkan produk saya ye disini’?Staff Petronas "Produk apa ye”?Ekin: “Perlu ada apa-apa salinan ke untuk masuk produk saya”?Staff Petronas: “Cik perlu isi borang dan salinan IC serta bawa sampel produk”?Ekin: Teri…

 
#4・

Design & Bake: Ramadan Mubarak - Issue #4

Sekarang platform sosial media banyak bantu ekin untuk promote Popia Snack dan Roti-Hotdog. Disitu, Ekin banyak berkomunikasi dengan kawan-kawan yang comment, share, like dan support ekin. Ekin sangat berterima kasih, semoga Allah balas kebaikanmu, Aameen.

 
#3・

Design & Bake: Roti-Hotdog - Issue #3

Starting buat roti hanya untuk makan dirumah time petang-petang, banyak jenis roti seperti roti manis, roti berinti kelapa, kacang dan hotdog. Tidak terlintas dalam otak untuk menjual roti, buat roti sekadar untuk makan-makan dirumah. Dari 1 video yang diraka…

 
#2・

Design & Bake: Popia Snack - Issue #2

Firstly, Popia Snack adalah makanan kudap-kudap, banyak kudap-kudap lain di luar sana dah berjaya, Ekin nak cuba untuk Popia Snack. Selalu time yang best makan kudap-kudap ni, bila korang tengok TV, main game, bila korang buat kerja dan bila korang teringin n…

 
#1・

Design & Bake newsletter launch - Issue #1

Ekin menggunakan web twitter x revue newsletter yang percuma untuk mengemaskini newsletter dan berkongsi kepada email subscribers & followers Ekin di twitter. Ekin mencari peluang untuk mempelajari, membantu, membina hubungan dengan pelanggan melalui komu…